Nis

Okulumuz 3A sınıfı İFET Çocuk Oyunlarında bugün Cumhuriyet İlkokulu ile karşılaştı ve ilk turda elenmiştir. 3A sınıfı öğretmeni Adem YILMAZ ve öğrencilerini gösterdikleri mücadeleden dolayı canı yürekten kutluyoruz.

FİKSTÜR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR

Mrt

Okulumuz sınıf öğretmeni Burcu PEKŞEN CEYLAN´ın eşi Mut Orman Müdürlüğü Şefi Ali CEYLAN Okulumuza çiçek hediye etmiştir. Okulumuz olarak kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Mut İlçe Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen Kütüphaneler Haftası Programında Özl ödül okulumuz 4A sınıfı öğrencisi Elif Sena ÖZKAN´a verildi.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve Orman işletme müdürlüğü işbirliği ile 21Mart Orman Haftası kapsamında Afrin Şehidimiz Uzm. Çavuş Ali GÜMÜŞ anısına ağaç dikme etkinliğini gerçekleştirmiştir. Etkinliğimize İlçe Mili Eğitim Müdürümüz Harun GERGİN, Şube Müdürlerimiz Adem SEZER ve Ahmet BAŞTÜRK, İlçe Enmiyet Müdürü ve İlçe Orman İşletme Müdürüde etkinliğimize katılmıştır.

Mrt

Okulumuz rehber Öğretmeni Melike YILMAZ velilerimize MAHREMİYET EĞİTİMİ vermiştir.

Mrt

Okulumuz Öğrencileri 23/03/2018 Cuma Günü saat 10:00 da Çiçekçi Koyağı Mevkii´nde ağaç dikme etkinliği yapacaktır.

Genel Yetenek Bireysel Değerlendirmeye Hak Kazandınız

Okulumuz 3A sınıfı öğrencilerinden Hanife Bera ÇAMTOSUN BİLSEM sınavından 570 puan alarak genel yetenekte bireysel değerlendirilmeye hak kazanmıştır. 3A sınıf öğretmeni Adem YILMAZ ve öğrencisi Hanife Bera ÇAMTOSUN´u tebrik ediyoruz.

BİLSEM sınav sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Mrt

Birleşmiş Milletler 10 Kasım 2011 kararı ile 21 Mart tarihini resmi Dünya Down Sendromu Günü olarak tanıdı. 21 Mart tarihinin seçilmesindeki en önemli neden ise down sendromlu bireylerde 21´inci kromozomun 3 tane olmasını simgeliyor.

Mrt

AtaIarım asırIardır kutIar bugünü bir başka oIur çünkü doğanın düğünü bütün yöreIerimi sarmıştır ünü hiç bozuImayacak bir küItür ürünü. Nevruz bayramımız kutIu oIsun…

4A SINIFI 4 TAKDİR - 6 TEŞEKKÜR

4B SINIFI 6 TAKDİR - 3 TEŞEKKÜR

4 A ÖZEL EĞİTİM SINIFI 1 TAKDİR

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI: 24

4A SINIFI 12 ÖĞRENCİ: SINIF ORTALAMASI: 82,13

4B SINIFI 10 ÖĞRENCİ: SINIF ORTALAMASI: 88,50

TOPLAM 22 ÖĞRENCİ   : OKUL ORTALAMASI:85,00

Mrt

Okulumuz Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Meryem KAYA tarafından okul bahçesine Fasulye Oyunu Sahası Çizimi yapılmıştır.