MERSİN / MUT - Şehit İbrahim Soysal İlkokulu

Nis

Kocaeli´nin Gebze ilçesinde, görev yaptığı Anadolu lisesinde, öğrencisi tarafından bıçaklanarak vefat eden müdürü yardımcısı Necmettin KUYUCU´ya yapılan şiddeti kınıyoruz.

Meslektaşımız Necmettin KUYUCU, görev yaptığı sırada bu talihsiz olay başına gelmiştir. Hastaneye kaldırılan öğretmen, bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir.

Şehit meslektaşımıza Allah´tan rahmet, bütün eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.

Nis

OKULUMUZ ÖZEL EĞİTİM SINIFI ÖĞRENCİLERİ İLE 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ÇERÇEVESİNDE KAHVALTI ORGANİZSASYONU YAPILDI. ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ KAHVALTIDAN SONRA AT ÇİFTLİĞİNDE ATA BİNEREK EĞLENCELİ BİR GÜN GEÇİRDİLER.

Nis

İLÇEMİZ İLKOKULLARI ARASI DÜZENLENEN İFET GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI TURNUVASINDA 1. SINIFLARIMIZ EVREN İLKOKULU KARŞISINDA GALİP GELEREK BİR ÜST TURA ATLADI

Mrt

Orman Haftası nedeniyle okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Mrt

Okul Aile Birliğimizin Başkanımızın katkılarıyla okul bahçemize yeni yapılan kapı ile okul bahçemiz arası parke taşları ile döşendi. Okul Aile Briliğimizin değerli başkanı Bahri UZUN Bey´e teşekkür ederiz.

Mrt

İLÇEMİZ HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE AÇMIŞ OLDUĞUMUZ HALK OYUNLARI KURSLARIMIZ İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA DEVAM EDİYOR

Mrt

Anasınıfı Akıl ve Zeka Oyunları Kulüp dersimizde dikkat geliştirici aktivitelerle öğrencilerimize yaparak yaşayarak kalıcı öğrenme aktivitelerinden kareler

Mrt

ilçemizde yapılacak olan ifet geleneksel çocuk oyunları turnuvası fikstürü yayınlandı.

Mrt

"Değerlerimize Sahip Çıkıyoruz" projemiz kapsaminda 5.sınıf öğrenci velilerimizin kendi mahsulu ürünlerle yapılan kahvaltı etkinliğimiz.

Mrt

NİSAN AYINDA İLÇEMİZDE DÜZENLENECEK OLAN İFET MÜSABAKALARINA HAZIRLIKLARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Mrt

21.04.2019 Perşembe Günü Okulumuzda yapılacak olan Kermes Etkinliğimize tüm velilerimiz davetlidir...Kermesimize katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederiz...