Mrt

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Melek KESKİN AYDIN ve Türkçe Öğretmeni Galip Sadık UYSAL ın hazırlamış olduğu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü programı düzenlenmiştir.

Mrt

Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin bağımsızlığının ve egemenlik aşkının ibret verici kahramanlık destanıdır.

18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Zaferiniz kutlu olsun…

Mrt

MUT 1. EBA YARIŞMALARI 29/06/2018 tarihine kadar uzatılmıştır. Aşağıdaki linkten yarışma detaylarına ulaşabilirsiniz.

Mrt

Eba yarışmalarının son başvuru tarihi 29/06/2018 tarihine kadar uzatılmıştır. Aşağıdaki linkten yarışmaların detaylarına ulaşabilirsiniz.

Mrt

Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz 2 A sınıfı öğretmeni Erol GÜRBÜZ´ün ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu program okulumuzda kutlanmıştır.

Mrt

Okulumuza okuma yazma kursu için 8 müracat yapılmış olup; 3 Kursiyerin ( Sultan ÜNDAR, Cemile KAVASTAN VE Hürü DURMAZ) Hilal YILDIZ Öğretmenimiz ile birlikte okuma yazma öğrenecektir. Diğer kursiyerlerimizin kurs başlama zamanı sitemizde duyurulacak ve kendilerine telefonla aranıp bilgilendirilecektir.

Şbt

Sivil Savunma günü sebebiyle Deprem, tahliye ve yangın tatbikatı yapıldı.

Şbt

Okulumuzda Halk Eğitim destekli ücretsiz kurslarımız devam etmektedir. Öğrencilerimiz ders saatlerinin bitiminden sonra kurslardan yararlanmaktadır. Velilerimize yönelik İngilizce kursu da devam etmektedir.

Şbt

Anasınıfı Sabah Grubu velilerimiz okulumuz öğrencileri için kermes düzenlemiştir.

Şbt

Okulumuz anasınıfı sabah gurubunun 27/02/2018 tarihinde saat 8:30 da başlayacak olan KERMESİNE tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Şbt

1. sınıf öğrencilerimize kulak taraması ve aşı yapıldı.

Şbt

Eğitim sürecinin en önemli paydaşları olan öğretmen ve öğrencilerin gözüyle eğitimin görsel boyutunun ortaya çıkarılması, EBA’nın tanıtımında farkındalık oluşturulması, sanat etkinliklerinin öğrenci ve öğretmenler arasında yaygınlaştırılması amacıyla; İlçe Milli Eğitim  Müdürlüğümüz tarafından İlçemize bağlı tüm resmi ve özel okullardaki öğretmen ve  öğrencilere yönelik EBA Yarışmaları düzenlenmektedir.

Bu kapsamda;  ilçemizde bağlı tüm resmi ve özel okullardaki öğretmenler ile  öğrencilere yönelik iki kategoride,  “Öğretmen” ortak konulu Mut 1. EBA- Resim Yarışması,  Mut EBA Kadraj 1. Fotoğraf Yarışması ve Mut EBA 1. Kısa Film Yarışması düzenlenmiştir.

Ayrıca İlçemize bağlı tüm resmi ve özel okullardaki öğretmenlere yönelik  "Milli, Manevi, Kültürel ve Evrensel Değerler" konulu EBA-Senaryo 1. Kısa Film Senaryosu Yarışması düzenlenmiştir.

Yukarıda belirtilen yarışma etkinliklerine ilişkin detaylı bilgiler Mut Milli Eğitim Müdürlüğü Web sitesinde yer almaktadır.

SON BAŞVURU TARİHLERİ ALT TARAFTA BULUNAN AFİŞTE MEVCUTTUR.

Şbt

Anasınıfı Öğle Grubu velilerimiz okulumuz öğrencileri için kermes düzenlemiştir.

Şbt

20/02/2018 Salı günü okulumuz anasınıfı öğle grubunun kermesi vardır. Tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.