Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve Çanakkale Geçilmez dediği gün, tüm Türkiye´de olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.Okulumuzda yapılan tören, saygı duruşu ve akabinde hep birlikte söylenen İstiklal Marşı´yla başladı. Uğruna türküler yazılan, ağıtlar yakılan bu önemli günü hiç unutmamak ve gelecek nesillere unutturmamak adına hazırlanan programımız; çeşitli tiyatro etkinlikleri ile son buldu. Programı hazırlayan öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kahraman şehit askerlerimizi ve ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK ’ü minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünde, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün müdafaa uğrunda can veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzun eskiyen internet kabloları ve ağ alt yapısı elden geçirilerek kullanıma daha uygunb hale getirildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü Çerçevesinde Okulumuzda İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi. Yarışmada Dereceye Girenlere Çeşitli Ödüller Takdim Edildi.

Nis

Okul Sütü pazartesi - çarşamba ve cuma olmak üzere haftada 3 gün dağıtılmaktadır.

Nis

Kuru Üzüm Okulumuzda Salı ve Perşembe günleri dağıtımı yapılmaktadır.

Nis

Okulumuz 1B Sınıfı 16 Nisan pazartesi günü saat 19:30 da Mut Belediyesi Toplantı salonunda Okuma Bayramı etkinlikleri düzenleyecektir. Tüm öğrenci,veli ve öğretmenlerimiz davetlidir.

Nis

23 Nisanda yapılacak olan Kermes için sınıf anneleriyle okul müdürümüz Aslı Sİbel UĞUZ ´un odasında saat 14:00 da toplantı düzenlenmiştir.

Nis

Öğrencilerimize ingilizceyi sevdirmek ve onların ilgisini ingilizceye çekebilmek için ingilizce sınıfını baştan dizayn ediyoruz. Bunun için gerekli olan nakit desteği sağlamak için 03/04/2018 Salı Günü saat 8:30 da okulumuzda Kermes düzenliyoruz.

Nis

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmenleri Gülçin ÇELİK ve Kevser GÜREL´in hazırlamış olduğu Otizm FArkındalık Günü programı okulumuzda düzenlenmiştir.