Şbt

Okulumuz kaynaştırma ve özel eğitim öğrencileri 3A sınıfı öğrencileri beraber oyun ve fiziki etkinlik yaparak  AŞMAK İÇİN HAREKET KAMPANYASINA destek verdiler...

Şbt

2. Dönemin başlamasıyla birlikte okulumuz öğrencilerine okul sütü dağıtımı yapılmaya başlamıştır. Okul Sütü pazartesi - çarşamba ve cuma olmak üzere haftada 3 gün dağıtılacaktır.

Şbt

2017-2018 eğitim öğretim yılı 2. dönem ders zili çalmış ve ders başı yapılmıştır.

Ock

2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk yarısı sona erdi. Okulumuz öğrencileri karnelerini aldılar. Okulumuz 4B sınıfı öğrencilerinden Selcan ŞAHİN 97.20 ortalama ile bu dönemin okul birincisi olmuştur. Okul Aile Birliği Başkanı Ali AK tarafından okul birincileri ödüllendirildi. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyor, 2. dönemde başarılarının daha da artmasını diliyoruz.

Ock

Okulumuz 1 B sınıfı öğretmeni Huriye SARI YILDIZ ın hazırlamış olduğu ENERJİ TASARRUFU HAFTASI kutlama programı okulumuzda kutlanmıştır.

Ock

1 A sınıfı öğrencileri okumaya geçmelerini velileriyle birlikte kutladılar. Şiirler okunup okuma rozetleri takıldı.

Ara

Okulumuz 1A sınıfı öğretmeni Ömer YILMAZ´ın hazırlamış olduğu yerli malı programı kutlandı.

Ara

Okulumuz öğrencileri Mut BElediyesi Düğün Salonunda düzenlenen 18 Mart Çanakkale Savaşı resim ve fotoğraf sergisini gezdiler.

Ara

Okulumuz öğrencileri Akdeniz Tiyatro ekibinin hazırlamış olduğu gösteriye katıldılar.

Ara

Okulumuz 2. sınıf öğrencileri engellilere farkındalık oluşturmak amacıyla  Ak Ali Küçük Özel Eğitim Uygulama Merkezine ziyaret düzenlediler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Programı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kas

Okulumuz 2A sınıf Öğretmeni Nihat UMUCU ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu Dünya Çocuk Hakları Günü Programı kutlandı.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Kurtuluş Savaşı´nı zafere ulaştıran eşsiz komutan, dünya tarihine damga vurmuş ender şahsiyetlerden biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ebediyete irtihalinin 79. yılında Şehit İbrahim Soysal İlkokulu olarak saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Yaşama yol ver kampanyası kapsamında okulumuz 3A sınıfı öğrencilerine eğitim semineri verilmiştir.