1. sınıflarımız okuma madalyalarını aldılar ve okuma pastalarını kestiler.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUİLE KUTLANDI

Zeka Oyunlarında Saklı Dersler eTwinning Projemiz

Eyl

Hayırsever velilerimiz ile iş birliği yapılarak okulumuz 3 adet yeni klima kazandırıldı. Katkıda bulunan velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Eyl

İlköğretim Haftası Etkinlikleri Kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürüz Harun GERGİN ve Şube Müdürmüz Ömer OKUR okulumuza ziyarette bulundular.

Haz

Öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını artırmak, yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasında okulumuzda birinci olan öğrencilerimize hediyeler verildi.

Haz

Okulumuz Anasınıfı A grubu öğrencileri, öğretmenleri Ayfer KEDELEŞ rehberliğinde yürüttükleri  SANAT HER YERDE adlı eTwinning projesi kapsamında ki etkinliklerini tamamladılar.

Haz

Okulumuzun Anasınıfı A grubu öğrencilerinin yürütmüş olduğu 'DEĞERLERİMLE DAHA DEĞERLİYİM ' projesi öğrenci Webinarını gerçekleştirdi.

Haz

Pandemi nedeniyle ara verilen okullar 2 Haziran 2021 tarihi itibari ile yeniden açılmıştır. Okulumuzda Covid 19 tedbirleri çerçevesinde eğitim öğretim başlamıştır. Buna göre sınıflarımız iki geruba ayrılarak pazartesi salı ve perşembe cuma günlerinde eğitim yapılacaktır.