MERSİN / MUT - Şehit İbrahim Soysal İlkokulu

Şehit İbrahim Soysal İlkokulu

Adres
YAZALANI MAH. FATMA TÜRKÖN CAD. ŞEHIT IBRAHIM SOYSAL ILKOKULU BLOK NO: 40 MUT / MERSİN
Vizyon
İstiyoruz ki; Okulumuzda tüm öğrenciler öğrenmeyi öğrensin. Zamanı yönetebilen, öz benliğini ve kültürünü koruyan ve yücelten, doğayı seven, her türlü sanatsal etkinliğin yanında olan, alanında uzman; vatan, millet, bayrak sevgisiyle dolu, insana insan olduğu için değer veren bireyler yetişsin. Her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Herkes daha iyiye, daha güzele ulaşmak için çalışsın.Okulumuzda tüm öğrenciler gelişmiş teknolojiden faydalansın.
Misyon
Biz; tüm öğrencilerin Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak; bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmalarına yardımcı olmak için varız.
Başarılar
Cumhuriyet Koşusunda: Küçük Kızlarda Ferdi üçüncülük ve Yıldız kızlarda takım üçüncülüğü kazanmışlardır. Atatürk Koşusunda: Küçük Erkeklerde Ferdi Birincilik, Küçük Kızlarda Ferdi İkincilik, Yıldız Kızlarda Ferdi Üçüncülük, Küçük Kızlarda Takım Birinciliği, Küçük Erkeklerde Takım İkinciliği, Yıldız Kızlarda Takım İkinciliği ve Yıldız Erkeklerde Takım Üçüncülüğü kazanmışlardır. İlçemizde eğitim öğretim yapan ilköğretim okulları arasında yapılan Bilgi ve Kültür Yarışmasında öğrencilerimiz ikinci olmuşlardır.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Sabah 08.25-12.00 Öğlen 13.00-14.35
Kaloriferle ısıtılmaktadır.
Okulumuza ulaşım kara yoluyla yapılmaktadır.
Okulumuz Mersin ili Mut ilçe merkezi Yazalanı Mahallesinde bulunmaktadır.
Okulumuz il merkezine 150 km uzaklıkta olup, Mut ilçe merkezinde bulunmaktadır.